maanantai 24. elokuuta 2015

Café Art, Turku

Ravintolatyyppi: Kahvila
Hintataso: keskitasoa (Ison kaupungin mitta-kaavassa)
Laatu & maku: hivenen keskitason alapuolella
Arvosana 1-10: 8

Osoite: 
Läntinen Rantakatu 5
20100 Turku

Tässä kahvilassa oli ihana tunnelma ja tarjolla olisi ollut erilaisia gluteenittomia herkkuja niin suolaisena kuin myöskin makeana. Koska olin kaverini kanssa liikkeellä, eikä kumpikaan meistä ollut gluteeniton, ei minulla ollut kohtelijaisuus syistä tarvetta ottaa gluteenitonta tuotetta, joten ne jäivät tällä kertaa testaamatta. (Nyt vähän harmittaa kyllä..)

Pikkunälkääni söin saaristolaisleivän, lohitäytteellä. Saaristolaisleipä oli hyvää ja lohitäytteeseenkin olin tyytyväinen. Ongelmaksi muodostui kuitenkin se tuttu ongelma: "kuinka tämä syödään?" Päädyin käyttämään haarukkaa ja veitseä, koska halusin suojella vaatteitani. (Pelkäsin, että epähuomiossa täytettä tipahtaisi syliini!)

Ohessa on valitettavasti vähän huonolaatuisia kuvia heidän tuotteistaan, mutta saa niistä ainakin jonkin käsityksen. En voi alleviivata tarpeeksi: Kännykkäkuvat eivät ole pop! :D

 Tarjolla olevia gluteenittomia makeita herkkuja. Aavistuksen "hämyisen" tunnelmavalaistuksen ja kännykkäkameran ansiosta nämä kuvat eivät ole ihan niin hyvälaatuisia, kuin olisin toivonut.



Alla on valitettavasti vähän tärähtänyt kuva kahvilan tuotteista. Valitettavasti kuvan ottohetkellä (juuri ennen poistumistani kahvilasta) oli gluteeniton suolainen piirakka päässyt loppumaan. Nämä tuotteet olivat kaikki normituotteita. :)


Herkutelkaahan!

-Pikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti